woensdag 4 juli 2007

De zus op bezoek

Nu was het de papa die voor kok moest spelen, het koken laat hij aan moeke, slim.
Rune was mee naar Leuven gekomen. Samen met Siel gaan ze heel de namiddag knutselen. Als ze klaar zijn om 4 uur heeft de 1 een tekening voor mama, en de ander een tekening voor papa.
Siel heeft een heel goede dag, ze laten de witte bloedcellen naar boven komen om te herstellen van de aften in de mond. Pijnstillers hebben we vandaag niet meer nodig. Ze krijgt antibiotica voor de bacterie in het bloed. Toch begint ze te hoesten en dat horen ze niet zo graag. Stalen van het bloed van vandaag moeten morgen meer vertellen.
We genieten met volle teugen van deze goeie dag, zo zijn er zo weing. Spijtig dat we dan in Leuven zitten.

2 opmerkingen:

erik zei

hoi siel
we vinden dit goe ;dan zijn we alle dagen op de hoogte
dat doet goe eens te horen dat je een goede dag hebt gehad
je hebt al slechte genoeg gehad
we komen nog eens af
groetjes van ons allemaal
en veel sterkte

mevr. directeur zei

Dag Siel,

Ik vind dat je erg veel moed hebt en dat je het goed doet. Gelukkig helpen je mama, papa, zussen en andere mensen jou door deze zware periode. Je moet altijd denken: na regen komt zonneschijn; ook voor jou Siel!
Ik heb trouwens nog goed nieuws voor jou. Ik had jou ingeschreven voor Bednet en je bent geselecteerd! Dat wil zeggen dat ze tegen september in onze school en bij jou thuis een laptop gaan zetten met alles erop en eraan (webcam, microfoon, headset, scanner, printer,..) en als we beide apparaten aanzetten kun jij gewoon thuis vanuit de zetel of je bed de les in de klas volgen en de kinderen en de juffen zien. Je kan die laptop ook meenemen naar Leuven als je daar naartoe moet. Je kunt zelfs je vinger opsteken! Je moet dan op een knopje drukken en dan gaat er in de klas een belletje en dan weet de juf dat jij iets wil vragen. Zo zal je hopelijk de eerste schooldag in het 5de leerjaa echt kunnen meemaken. Dat is toch een beetje goed nieuws, niet? En als je dan een toets moet maken kan de juf die gewoon scannen, jij vult ze in en je moet die dan terugsturen. Ik denk dat we dan wel jouw webcam moeten afzetten, anders gaan de kinderen van de klas bij jou afkijken! Maar aan toetsen moet je nu nog niet denken, trouwens jij bent toch slim genoeg!
Ik wens je nog veel moed en sterkte toe. DAG SIEL.
mevr. directeur