vrijdag 6 juli 2007

Knutselen voor moeke

Na een dipje gisteravond, Siel heeft te horen gekregen dat we een weekje extra moeten blijven, en een met veel luide dromen nacht achter de rug heeft Siel weer een goeie dag. De antibioticakuur duurt nog een volle week.
Deze morgen met de kine gaan tennissen.
Voke zorgt voor lekker eten.
Ze heeft met moeke een deal gesloten, in ruil voor een knutselwerk, een paar zelf gebreide sokken. Siel heeft hier elke dag de zelf gebreide sokken van moeke aan, anders heeft ze koude voeten. Met dit doel voor ogen is ze naar de knutselkamer vertrokken, en deze avond was ze klaar. Hoe ver zou moeke al staan?
Samen werken we aan een tapijtje, ook een leuk tijdverdrijf.
Deze avond zijn neefje Joren en nichtje Liena op bezoek geweest, Siel keek ernaar uit om die 2 nog eens terug te zien.
De weekends hier zijn heel stil, de meeste kinderen zijn naar huis. Maar we gaan er het beste van maken. Morgen komt de papa weer en Talle komt naar huis van het kamp.

2 opmerkingen:

Elly M zei

Hoi Siel,

elke dag volgen wij, ons Kaat en ik hier thuis jou dagboek. We zijn blij om te zien dat er af en toe ook een betere dag tussen zit. Je vecht je er elke keer weer door, proficiat!
Nu kan je weer uitkijken naar de verhalen die Talle te vertellen heeft over haar CM-kamp. Dat zal wel heel wat zijn.
Wat een geluk heb jij met een moeke die speciaal voor jou zulk lekker eten klaarmaakt en naar Leuven brengt.
Vecht verder daar in Leuven en tot ziens.

Elly

erik zei

dag siel met liena en hoe ist heb je goed geslapen ik vond het leuk om gisteren nog is te spelen met u dat was toch al eventjes geleden he maar volgende week kom ik zeker terug heb je de film al gezien nu ga ik aardbeien met veeeeel bloemsuiker daaaaaaaaaaaag