dinsdag 9 oktober 2007

Rot slecht !!!

Vandaag stond er weer een ruggenprik op het programma. Siel ziet er echt tegenop deze keer. Ze weet hoe slecht ze gaat zijn als ze wakker wordt.
Om 8.30 u kwam men ons halen, 2de in rij. Goed dat we zo vroeg zijn, dan zijn we vroeg terug op de kamer.
Om 11 u terug op de kamer, maar Siel was weer héél misselijk. Is eigenlijk al gisteravond begonnen rond 22.00 u, misselijk en braken.
MTX samen met ruggenprik en ze is volledig van de kaart! Misselijk, braken en diaree maken dat Siel gans de dag in bed blijft. Zoveel mogelijk slapen tussendoor.
Om 15.00 beginnen spoelen en omstreeks 18.00 u draait het om. Van zodra de chemo eraf is begint ze zich beter te voelen, gelukkig.
Nadat Siel iets kunnen eten heeft, zijn we op de gang de andere lotgenoten gaan opzoeken. De kinderen spelen samen en de mama's praten en drinken samen, gezellig.
Er is hier een sterke band tussen de mama's. Voelt goed!!

Nog eens enkele namen van kaartjes doorgeven.
De kaart van Emily Monten.
Gevonden door G.V. Baxbel uit Oss.
De kaart van Han Boogaerts.
Gevonden door Stefanie Nijmeijer uit Wijhe.
De kaart van Hanne Boonen.
Gevonden in Oss
De kaart van Sien Bevers
Gevonden door Fam. Jansen uit Schiedam.
De kaart van Arne Minnen.
Gevonden door Paul V Helvoort uit Rosmalen.
De kaart van Jelle Van Mechelen.
Gevonden door Anke Verhagen uit Sint Michiels Gestel.
De kaart van Kimberly Herman en Laura Rochette.
Gevonden door Tom van der Biezen uit Vinkel.
Wie gaat er morgen tussen zitten? Veel succes!

2 opmerkingen:

Elly M zei

Hallo allemaal,

wat leuk om al die kaartjes terug te krijgen. Wij waren heel blij omdat ons Sien hier ook tussen zat. We kijken samen op de kaart waar alle kaartjes aangekomen zijn. Dat is wel een leuke afwisseling voor jou Siel, nu je weer zo misselijk bent.
Nu de chemo gedaan is, is het weer de uren aftellen voor je naar huis mag, naar de zussen, naar de poesjes, naar je fiets die staat te wachten tot je weer voldoende energie hebt om van het zonnetje te kunnen genieten, naar.... Heel veel dingen om naar uit te kijken, jij weet er zeker nog veel meer.

Jullie doen dat goed Siel, mama, papa en zussen,
Groetjes,
Elly M

Anoniem zei

Dag Siel,
ik hoop dat het ergste achter de rug is als je dit berichtje leest. Ik heb namelijk nieuws! Jij bent deze week in onze klas "DE LEERLING VAN DE WEEK". Jouw foto (meegebracht door Kaat D.P.) hangt deze en volgende week aan bord. Waarom en hoe moet iemand van je vriendinnetjes maar uitleggen. ...
Daarstraks heb ik jouw bank en bednetinstallatie eens grondig gepoetst, het zat helemaal onder 't stof. De benefiethartjes fleuren jouw plekje nog altijd mooi op. Zoals beloofd heeft gisteren de hele dag een kaarsje gebrand bij jou. En elke morgen houden we een babbeltje over onze dapperste klasgenoot. Hopelijk kan juf Ann morgenvroeg vertellen dat je weer naar huis komt en zit je vrijdag weer voor je laptopje.
De klasvrienden zitten er zeker op te wachten! (Nu meester Paul extra luidsprekers heeft gezet horen we elkaar veel beter zegt juf Ann.)
Zo Siel en mama, voor straks een goede nacht! Voor Dirk, moeke, vake, Talle en Rune, uitkijken naar de thuiskomst van mama en Siel!
Groetjes,
juf Gerd