vrijdag 13 juli 2007

Naspoelen

Deze middag is chemo van 24 uur afgelopen, enkel nog naspoelen, voor 72 uur. De dag gaat met het misselijk zijn. Ze kan eten en vraagt ook naar eten, friet. Papa zorgt goed voor haar.
Als mama aankomt is er bezoek, een collega van mama (NG). Voor Siel onbekend maar toch altijd leuk.
Deze avond nog een kleine wandeling gedaan met zelfs een ongelukje, het darmpje van het infuus is los gekomen,in 2 stukken. Paniek er komt bloed in het darmpje dat aan de catheter hangt, mama zet het slotje van de catheter op en vlug terug naar boven. Terug boven een andere leiding en klaar, paniek voor niks.
Na haar ontspannend bad in bed. De medicatie is uitgewerkt, ze is heel misselijk en ook heel moe. Dat toiletbezoek elk uur is er teveel aan. We moeten alles opvangen en afmeten en controleren. Als we dit doen moeten we handschoenen aandoen want contact met haar urine kan ons zelf brandwonden geven, chemo straf spul hoor.
Morgen weeral meer chemo weggespoeld.
Siel is de mooie dagen al snel vergeten.

1 opmerking:

ingeborg zei

Siel, wij beseffen maar half wat jij allemaal doormaakt. We kunnen het allemaal wel volgen via de blog, maar alles "in't echt" doormaken is voor jou een zware beproeving waar je door moet.
De mooie dagen was je snel vergeten, maar die komen terug en daar moet je je aan optrekken.
Veel sterkte en hou de moed erin.
groetjes, Ingborg