dinsdag 15 januari 2008

Een goeie dag.

Siel heeft een goeie dag achter de rug. Het bijtanken heeft haar goed gedaan. Ze is minder vlug moe.
In de voormiddag kon ze geen les mee volgen. Stom hoor, maar Siel's boekentas ligt in de auto. Mama bracht haar collega's een bezoekje en was weg met de auto. Oeps, echt balen voor Siel. Toch heeft het mama goed gedaan.
In de namiddag vliegt Siel er stevig in. Eerst een les geschiedenis met wat tegenstrubbelingen van de computer en daarna frans. Siel is trots op haar geleverde prestatie en de juf aan de andere kant ook. Bednet, de max, we kunnen het niet dikwijls genoeg herhalen.
Siel zit vol energie vandaag, dat belooft voor morgen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Martine, Dirk, Siel en zusjes,

ik ben vandaag echt met een trots gevoel naar huis gefietst. Het deed deugd dat we nog eens echt iets voor Siel hebben kunnen doen. Ik zag haar deugd hebben van het bijleren!! Volgens mij een teken dat ze zich goed voelde vandaag.
Hopelijk kan ze dit morgen thuis met juf Joke overdoen!
Siel, bij de geschiedenisles van daarstraks horen enkele leuke foto's van juf Tinne (onze stagiaire). Deze morgen vierden we de verjaardag van meester Jan (van Eline). Ook daarvan maakten we enkele herinneringen. Ga vlug naar de site van onze school, dan kan je een beetje meegenieten.
Daag Siel!

Veel groetjes,
juf Gerd

Anoniem zei

Dag allemaal,

Gek hé Siel, jij gaat om bij te tanken en mama wordt ook dadelijk beter. ' t Zou fijn zijn als ze mama eens konden bijtanken en dat jij dan zomaar beter wordt.

't Is fijn om te lezen dat je weer enthousiast de lessen wil volgen.

Veel succes met de transplantatie en hopelijk ben je dan niet te misselijk. Geniet nu nog maar van het gezellig thuis zijn.

Tot gauw,
juf Nicole