vrijdag 20 juli 2007

Koekjes gebakken

Siel heeft héééééél lang geslapen vandaag. Het was laat voor ze gisteren in slaap gevallen was. De medicatie heeft goed zijn werk gedaan, gelukkig. Ze heeft een goeie dag vandaag.
In de tuin is er een bijenzwerm geland. Een hele grote, buurman Piet komt hem opscheppen in een bijenkorf. Wij blijven op een afstandje. Deze avond komt hij ze halen, dan zou de rest van de bijen die rondvliegen ook in de korf moeten zitten.
Deze middag zijn we bij moeke gaan eten. Het is geleden van 27 april dat Siel nog daar is geweest. Moeke was dolgelukkig en Siel natuurlijk ook.
Na de middag zijn ze beginnen koekjes bakken en fruitsla maken. Moeke is blij dat ze met al haar kleinkinderen kan koken of bakken. Van het opeten genieten ze nog het meest. Als Siel thuiskomt laat ze haar bakkunst proeven, mannetjes en hartjes en andere vormpjes, tof om zien. Nog even een bezoekje aan de buren en dag dag is weeral voorbij.
Morgen chemo halen.

1 opmerking:

Lindsey zei

Heey Siel!

Ik vind het echt een heel goed idee van jullie dat jullie een blog gemaakt hebben. Zo kunnen we elke dag volgen hoe het met Siel gaat.Ik kom ook elke dag een kijkje nemen om te zien hoe jouw dagje verlopen is. Het was echt leuk dat je nog eens een bezoekje bij ons bracht en dat we je nog eens terug zagen!

Groetjes,
Lindsey.