dinsdag 31 juli 2007

Siel schrijft

Ik had vandaag een goede dag.
Charlotte kwam spelen en we hebben met krimppapier een figuurtje gemaakt.
En daarna heb ik Charlotte uitgelegt hoe je aan een smirna mat moet knopen.
Ik zit al in de helft van mijn smirna mat, het is een schildpad ik vind het kei mooi.
Toen we daarmee stopten is mama de polly pocket van de speelzolder gaan halen.
Dat was heel lang geleden dat ik daar nog mee gespeeld heb en ik vond het kei leuk.
We zijn dan naar buiten gegaan en toen kwam Rune thuis van de tennis. Ze had Luna en Kaatje bij. We hebben de tent dan opgesteld met Kaatje en Luna want we hadden pas een nieuwe gekocht.We hebben er daarna nog frietjes in gegeten ook heel lekker.
Nu ga ik stoppen daag.

6 opmerkingen:

juf Karolien zei

Dag Siel,

wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! Jullie 'restaurantje' draait blijkbaar nog op volle toeren! Je hebt gelijk hoor. Geniet er maar van!

Wordt de schildpad net zo'n kunstwerk als het paard dat je al maakte? Waarschijnlijk wel. Eigenlijk twijfel ik er niet aan!

Groetjes, juf Karolien

juf Nicole zei

Dag Siel,
Je hebt je blijkbaar goed geamuseerd met Charlotte. Leuk hé als je iemand iets kan leren wat ze nog niet kunnen. Jouw schildpad wordt vast zo'n mooi kunstwerkje als die poes die je eens schilderde en die we toen in de klas tentoongesteld hebben. Jij hebt wel heel leuke hobby's.
Groetjes, juf Nicole

P.S. Ik hoop dat ik dit berichtje nu wel verstuurd krijg, want het is al de vierde keer dat ik het probeer. Ik heb me zelfs terug aangemeld omdat het niet ging.

Annick zei

dag martine en siel. wij lezen alle dagen hoe het met jullie gaat .wij zijn heel blij dat het goed gaat .siel je bent een sterke juffrouw en we hebben heel veel bewondering voor jou ! we vinden het fijn dat we alle dagen iets over jou kunnen lezen . we wensen jullie veel hoop,sterkte toe in deze moeilijke periode . annick van luc hoskens

liesbeth zei

Dag Siel,

Je zult me niet kennen maar we zijn familie. Uw opa (Gust) is de broer van mijn papa (Frans)
Ik ben blij dat ik langs deze weg kan lezen hoe het met je gaat want we zijn allemaal heel bezorgd om je. Ik vind het geweldig dat er zoveel mensen met je meeleven en jou vind ik super-dapper.
Groetjes, Lisette van Frans.

britt en rani zei

dag siel,

Talle was hier dinsdag komen spelen.s'Avonds zagen we jou met de fiets. We waren kei blij dat we konden zien dat jij je beter voelt! Er staat nu een tent in jullie tuin ,net zoals op kamp. Leuk hé zo frietjes eten in de tent.We wensen jou nog het beste toe en amuseer je nog goed!
groetjes britt en rani

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be