maandag 20 augustus 2007

1ste contact met het 5de leerjaar

De dag is moeilijk gestart, misselijk en braken, tot deze middag. De tegenmedicatie doet zijn werk, zo wordt het draaglijk voor Siel. Verder is de dag rustig verlopen.
Deze avond hebben we bezoek gehad van de juffen van het vijfde leerjaar. Het zijn er 3.
De twee welke Siel in school gaat krijgen en een derde voor thuis, Joke.
Ik heb de indruk dat het klikt tussen alle partijen.
We zijn allemaal benieuwd hoe het moet lopen, de ziekenhuisschool, de school, thuisonderwijs en bednet.
Siel vindt het spijtig dat ze niet gewoon in de klas mag zitten met de rest van haar vriendjes. Maar daar zou bednet een handje in helpen dat ze niet volledig is afgesloten van de rest.
Een mooi initiatief van de school. Bednet in het kort, een computer in school en één bij Siel staan met elkaar in verbinding. Alles op en aan van camera op het bord gericht in de klas, webcam, scanner, printer,....
Siel kijkt ernaar uit om het schooljaar te starten. Ze is altijd al een leergierig meisje geweest. Wanneer Siel terug naar school kan is nog een beetje duister. Zolang er sprake is van chemo's kan ze niet naar school, infectiegevaar. Een bezoekje zo nu en dan is misschien wel mogelijk.

2 opmerkingen:

juf Ingrid kleuterschool Spelewei zei

Dag Siel

Da's weer iets om naar uit te kijken, bednet! Dan kan je achter je computer je vriendjes, vriendinnetjes en juf juf bezig zien als je zin hebt! Geen zin in rekenen of WO, dan zet je de computer gewoon even uit! Dat kunnen je klasgenootjes niet hé! Maar ik weet dat jij er graag bij zou zijn en jij vindt rekenen en WO leuk! Maar het is toch knap hé Siel! Dan ben je er toch een beetje dichter bij!
Nog flink doorzetten nu, dan gaat het vlug weer beter!

Groetjes

juf Ingrid

Elly M zei

Dag Siel,

jij bent al wel met school bezig. Ik vind het ook spijtig dat je niet in de klas kan zitten. Maar ik vind het wel leuk dat je met bednet toch een klein beetje in de klas kan zitten. Hopelijk zit ik dan ook nog bij jou in de klas.

Groetjes,
Kaat B