zondag 26 augustus 2007

Naweeën van blok 3

Vandaag was Siel maar stil. De zetel of het bed waren de plaatsen die ze opzocht. Stilaan werd ze zieker en zieker. De voorspellingen komen weer uit.
Mama neemt geregeld de koorts en ziet ze stilaan stijgen. Om 16.00 u is het zover, koorts loopt op tot 39.2°, veel te hoog.
Inpakken en naar Leuven is de boodschap. Mama heeft weer veel stress en angst, maar nu kan ze het beter verbergen voor Siel.
Als we in Leuven aankomen wordt er direkt bloed genomen, ze moeten weten waar de koorts vandaan komt. Siel heeft geen klachten voor de rest, ze klaagt van te warm en dan te koud hebben. Antibiotica wordt opgestart.
Het bloed wordt op kweek gezet, uitslag pas over een paar dagen.
Hopelijk valt het een beetje mee.
We moeten toegeven de voorspellingen van de dokters komen weeral uit. We kunnen best onze agenda hier door de dokters laten invullen. Ze weten perfect wanneer de infecties gaan komen, het wat wordt uitgezocht.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo familie vancampfort ,
met stijgende verbazing heb ik heel de blog doorgelezen tis natuurlijk erg maar ik prijs de moed die jullie aan de dag leggen om er zo open over te spreken
siel jouw wens ik veel beterschap en alle steun die je kan krijgen en dirk tis nie omdat je er nie veel van hoort dat uw collega's er niks mee inzitten
ne werkmakker

Janne zei

Hallo Siel,

Wat "jammer" dat die dokters het toch altijd beter weten, hé! Maar je hebt je weer door een volgende blok chemo geworsteld. Sterke meid! Hopelijk zakt je koorts snel, zodat je thuis weer kan genieten van de gewone dagdagelijkse dingen! Wij denken aan jullie!!!
Groetjes
Krista

Maria M zei

Beste familie ,we wensen jullie allemaal,de kracht om samen met Siel te geloven op betere dagen,misschien is dit het diepte punt en is morgen weer een beetje beter.
Morgen volle maan,dat helpt ons ook soms,daar gaat een heel speciale kracht vanuit.
Zullen we samen een wens doen bij volle maan,dat het snel beter mag gaan!Da da he !