zondag 23 september 2007

DANK U !!!!!!

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Siel,

TOF DAT JE MAMA na een lange dag nog even een dank u zegt!

geef je mama en papa en natuurlijk ook je zusjes een dikke knuffel want het zijn toch zo'n lieve mensen en morgen zal ik zeker de kaarsjes niet vergeten en jou NATUURLIJK OOK NIET!

Greet

Anoniem zei

Martine,

Jij schreef slechts twee woorden, maar ze zeggen toch zoveel.

Omdat we allen machteloos staan tegenover de ziekte is dit een kleine moeite van ons om jullie op deze manier een beetje steun te geven.
Ik hoop dat jullie van ieder mens, die op de benefiet was, een beetje steun en kracht zullen meenemen naar Leuven en gezien de enorme opkomst van zondag staan jullie dan heel sterk.

Ik vind dat de organisatoren van deze benefiet de mooiste pluim verdienen die er bestaat. Zij hebben een gans dorp en ook de omliggende dorpen wakker geschud om een uniek meisje en haar familie te helpen en te steunen. Er zijn vandaag heel wat traantjes gevloeid, maar het waren goede tranen. De enige regenbuien die er vandaag te bespeuren vielen. En heb jij al eens goede regenbuien gezien ? Awel, ik vandaag wel.

Ik duim ervoor dat jullie samen nog lang kunnen nagenieten van deze geweldige dag !
En Siel, hou je sterk hé meid ???

Een bezoekster van de benefiet

Anoniem zei

G'morgen allemaal,

Wat een grandioos succes gisteren, de benefiet voor SIEL!
zoveel mensen die echt met jullie meeleven en aan jullie denken,wie had dat ooit durven denken. Ik vind dat de mensen die dit georganiseerd hebben een dikke pluim verdienen. Ik wens jullie veel succes voor als je straks naar Leuven rijdt. Doe de kinderen de groeten en we komen binnenkort zekers nog eens langs. Mar-10, er gaat geen dag voorbij dat ik aan je denk!
Lucia

Anoniem zei

Beste Siel

Ik was zondag avond steendood van al die fritjes te bakken en toch ging ik opgelucht slapen,voldaan en denkend aan aan al die mensen die zoooooo lang soms hebben moeten aanschuiven om een frietje te bemachtigen eind goed al goed en het was met ons team graag (heel) gedaan en toi,toi zou ik zeggen...Groetjes

T hot dog boerke

Rita,Annick en Karel

ingeborg zei

Hoi Siel,

Zie je wel dat je een echte BV bent. Zoveel mensen die allemaal voor jou gekomen zijn op je benefiet, dat moet toch een geweldig gevoel geven.
Vandaag terug naar Leuven , hopelijk heeft die GROTE ZONDAG je kracht en moed genoeg gegeven om deze blok goed door te komen.Zonder veel bijwerkingen.

Toch zou ik ook al die mensen die de benefiet tot stand hebben gebracht een dikke PROFICIAT willen wensen.

grtjs Ingeborg

Anoniem zei

Bonjour Siel,

Wa was da gisteren? Jij straalde nog meer dan de zon!!! Ik hoop dat je uit gisteren de kracht kan putten om deze 4de blok aan te gaan en om tegen de beestjes te vechten. Het was fantastisch om je terug te zien rondkuieren langs de kraampjes,je te zien dansen en lachten met je vriendinnetjes. Hou dit als souvenier voor als het wat moeilijker gaat en als beste toekomstplanner, want plezier maken met de "girls" dat gaat nog veel gebeuren. Ik denk wel zeker dat de opzet van "Uw leuke dag" geslaagd was. Tu est forte!!!

Aan uw fantastische familie zeg ik nog even ... Doe zo voort, jullie doen da goe !!!!

Sandra en co

Maria M zei

Dat is om sprakeloos van te worden!

Anoniem zei

Hoi Siel,

Het was echt geweldig en bijna niet te geloven gisteren.
Zoveel volk !!!
Allemaal gekomen om jou en je familie te steunen. Ik heb gezien hoe jij genoot van dit feestje en hoop dat je hier nog veel energie uit kunt halen om nog even door te zetten.
Bedankt aan al die mensen die dit voor jou mogelijk hebben gemaakt, ze waren allemaal SUPER.

Anoniem zei

Keigoed!! Fantastisch!!! Superformiweldig!!!!
Siel, jij zal daar in Leuven nogal kunnen vertellen over jouw benefiet. Ze zullen daar nogal ogen trekken!
Nu jij aan den lijve ondervonden hebt hoe de mensen met jou meeleven, zal je hopelijk deze vierde blok goed aankunnen en als het al eens minder gaat, denk dan maar terug aan zondag. Ik wacht alvast op het moment dat jij met je klasgenootjes het dansje dat ze brachten meedoet!
Tot gauw,
juf Nicole

kleine peeters zei

Hoi,ik vond het heel erg leuk alle spelletjes. Ik heb me hard geamuseerd. Hopelijk jullie ook ?Ik vond het niet zoleuk dat we zo snel (19u) naar huis moesten,laat hé. Ik had wel wat stress toen we op moesten treden. Ik vond het wel heel leuk om te doen!!! En lukt het frans een beetje ? Hopenlijk wel! Wij hebben morgen een toets. Ik hoop alles op alles. Ik heb hard geleerd. Frans is wel moelijk. Maar leuk zo 'n nieuwe taal!! Ik moet bijna gaan slapen dus slaapwel !!!!!!!!!!!!!!!!!
Groenten hé groetjes anneleen!

Anoniem zei

Dag Siel en familie,

De benefiet gisteren was méér dan geslaagd!! Een geweldige sfeer, geweldige mensen, goeie muziek en ambiance. Allemaal voor een fantastisch meisje! Het was echt een héél leuke dag! één die ik niet snel zal vergeten!!

Het was leuk om te zien dat al die mensen speciaal voor jou gekomen zijn en jou allemaal steunen! Net zoals wij! Ik hoop dat de benefiet veel centjes heeft opgebracht, maar daar ben ik wel zeker van! Dat kan ook niet anders met zoveel volk!

Hou je sterk Siel, je kunt het!!!

Groetjes van je Buurmeisje

Lindsey

maria caeyers zei

Liefste Siel, mama, papa en zusjes,

Iedereen wenst wel de organisatoren een dikke proficiat, maar die proficiat is zeker ook voor jullie bestemd voor de moed, en de inzet die jullie samen doen om die ziekte te overwinnen.
Gisteren ben je aan je vierde blok begonnen.Ik ben er zeker van dat je met al je kracht en moed dit zal overwinnen.
Het deed me deugd zondag hier op de benefiet zoveel volk te zien, allemaal mensen om jullie te komen steunen.Dan pas besef je hoeveel mensen er nog zijn die een hart van goud en een "Hart voor Siel" hebben.
Een dikke proficat voor iedereen.
En Siel, hou je sterk zodat je weer vlug met je vriendinnetjes kan spelen en dansen.
Ik kijk elke dag hoe het met je is en hoop dat ik elke dag mag lezen dat het beter met je gaat.

Dikke groetjes en kusjes van
Maria Caeyers van café Heidebloem