zondag 16 september 2007

Een spannend weekend

Het weekend is achter de rug. Het is spannend geweest.
Zaterdagmorgen stond Siel op met verhoogde lichaamstemperatuur. Normaal zit ze rond 36°, zaterdagmorgen 37,3°. Mama controleert gans de dag de temperatuur, ze is weeral behoorlijk zenuwachtig.
Het gaat toch niet opnieuw beginnen hé.
Siel klaagt van keelpijn en hoest fel. Ze legt zich op de zetel. De temperatuur loopt niet hoger op. We geven een hoeststillend siroopje bij, meer kreeg ze in Leuven ook niet.
Zondagmorgen hetzelfde verhaal bij het opstaan 37,4°, hoger gaat het niet. Een geruststelling!
We zijn echt niet gerust, de angst om te hervallen is heel groot. We kennen de kracht van koorts krijgen, we houden het goed in de gaten. Maniakaal, bijna elk uur.
Siel zetten we deze week onder een glazen stulpje, in de hoop dat het niet erger wordt. De angst van de laatste keer is nog niet weg.
We willen echt zondag halen, de dag waar ze zo naar uitkijkt, haar dag.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Siel, Martine, Dirk,
niets forceren morgen voor de school hoor! Zondag is DE dag om op te focussen. Probeer het rustig aan te pakken, Siel! Doe de volgende dagen gewoon wat je zelf voelt dat kan! Morgen hoef je ook niet voor 9.10 in te loggen, want we hebben een Godsdienstmoment buiten. Je kan dus uitslapen!
Siel, we duimen!
Heel veel groetjes,
juf Gerd

Anoniem zei

Dag Martine, ik voel zéér intens met je mee en wil je alvast langs deze weg zeggen dat je me altijd mag bellen (0472/324655) als ik iets voor jullie kan doen. Ook Luc en de kinderen leven mee. Dus niet twijfelen en gewoon doen! Groetjes aan Talle, Siel en Rune vanwege ons Lucia Luc Sofie en Nick.

Anoniem zei

Hoi Siel, mama en papa,
Even een kort berichtje om jullie een hart onder de riem te steken. Heel tof dat je nu de lessen zo kan volgen Siel ! Maar deze week ook nog een beetje rusten zodat je er zondag ten volle van kan genieten hoor.
Lieve groetjes van
Ilse Slegers - Gert Van Campfort en Aline
(ex-Rock & Rollers Rock-fifty 5)

Ann Peeters zei

Hoi Martine,Dirk en kids
Gisteren het foldertje van de benefiet uit de bus gehaald. Ik heb Siel's blog van in het begin gelezen en jullie verdienen met z'n allen een hele dikke pluim voor wat jullie al hebben doorstaan. Martine, de vriendschap van vroeger is met de jaren verwaterd, maar toch wil ik nog zeggen: je weet ons wonen,...altijd welkom. Wij wensen jullie nog heel veel sterkte en doorzetting ! Samen komen julle er wel door !En speciaal voor Siel :een hele dikke duim omhoog !
Groetjes Ann, Eric, Jens en Jonas