zaterdag 29 september 2007

Zijn gewone gangetje

Het leven gaat hier zijn gewone gangetje, rustig. Siel is weer heel goed en kan weer genieten. Ze heeft al veel geslapen, inhalen van de laatste dagen.
We blijven nu 10 dagen thuis, zonder enige controle. Op 8 oktober terug binnen en dezelfde chemo's als van deze week.
Voor de katheter hoeven we niet extra op controle. We hebben plakkers meegekregen om het thuis te kunnen verzorgen.
Leuven blijft efkes op een afstand.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi Siel,
10 dagen thuis dat is leuk hé.
Even weg uit Leuven.
Ik vond het vorige zondag heel leuk dat ik nog eens met jou kon spelen. Hopelijk vond jij het ook leuk en vond je ook alle optredens mooi.

Vele groetjes van Liesse

Anoniem zei

Hoi Siel,

ik ben heel blij dat je nu 10 dagen thuis mag blijven. Hopelijk kun je veel met bednet in de klas zitten. Ik vond het heel leuk zondag dat ik nog eens met jou kon spelen, dat was lang geleden.

Groetjes,
Kaat B

Anoniem zei

hey siel,ik ben blij voor je dat je 10 dagen thuis kan blijven en fijn bij je familie kan zijn.ik ben ook al een beetje beter,ik vind het wel spijtig dat ik niet naar de krik-krak kan. jij zal waarschijlijk ook niet kunnen komen.

groetjes,fien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Dag Siel,

Ik hoop dat je de volgende dagen weer fit genoeg bent om met juf Joke te 'leren' of voor je computer (Bednet) te zitten. Je doet het allemaal zo goed, snel er bovenop en daarbij nog alles leren!
Ben je al wat bekomen van zondag?? Dat was me nogal een feest zeg!
Die organisatoren verdienen niet één pluim maar een hele verendracht, dat is toch waar hé Siel?
Ik heb het al tegen je mama gezegd, als Bednet niet loopt zoals het moet, moeten jij of je mama (of papa) maar eens even telefoneren naar school, anders ben je teleurgesteld of wordt je misschien stilletjes boos, en dat wil ik nu nog niet zien hoor!
Ik wens je een fijne, rustige maar 'leerrijke' week toe.

Groetjes,
mevr. directeur

Anoniem zei

Dag Siel,
tot morgen en ... voor overmorgen uw mooiste kleren aan hè? (Ik vond het "benefiethoedje" supermooi!)
Daag!
Juf Gerd

Anoniem zei

Hallo Siel,

Wat een goed nieuws! Leuk dat je weer even thuis bent. Hopelijk geniet je ervan samen met de zussen, en mama en papa.
Binnenkort kom ik eens kijken hoe jij met Bednet werkt. Van jou wil ik graag leren wat er goed aan is en wat nog verbeterd kan worden. Want jij bent nu onze specialist!Ik zal eens met de juffen of mevrouw directeur telefoneren om te horen wanneer dit kan voor hen. Goed?
Veel plezier ermee en tot binnenkort,

Lisbeth

Anoniem zei

Hoi Siel,
spijtig genoeg kom ik vandaag voor het eerst op je blog. Telkens kreeg ik beveiligingsmeldingen die mij niet de kans gaven om tot hier te komen, echter vandaag kwam ik er toch via een link op internet en heb al een uurtje of 2 zitten lezen en ben er nog lang niet doorheen.Ondertussen ben ik via je pappa en mamma en andere bekenden van je op de hoogte gehouden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik je geweldig dapper vind en hoop dat je van elke 10 dagen dat je thuis bent volop kunt en zult genieten. Natuurlijk hoop ik dat pappa, mamma en je zusjes dat ook zullen doen. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte, enne..........blijven schrijven!
Tot gauw maar weer.

Groetjes,
Marjo & Maarten Kusters

Lieve Siel,
ik hoop dat je niet te veel verdrietig bent, maar veel zult lachen. Lachen is immers heeeeeeeeel gezond.
Vond je mijn tekeningen mooi?

Een dikke kus van Joëlle Kusters

Anoniem zei

hallo Siel ,
ik hoop dat je snel weer beter wordt. ik vond het optreden heel leuk.ik zou het heel fijn vinden als we terug op de chiro kunnen spelen.
groetjes van liese willems.