maandag 29 oktober 2007

Einde blok 4

Sinds gisteren is blok 4 afgelopen, haar laatste pilleke chemo is binnen.
Deze blok is zeer goed verlopen. Siel was héél misselijk op de momenten dat ze chemo kreeg met een paar dagen uitzieken achteraf.
We zijn blij, weeral een blok minder.
Ondertussen hebben we de spullen om de katheter thuis te spoelen. Siel kan er weer tegen voor een week.
Siel is heel goed. Ze maakt plannen voor de vakantie. Genieten dus!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag allemaal,

Blij te horen dat alles goed gaat, dat er plannen gemaakt worden en de spreekwoordelijke rust kan wederkeren. Geniet ervan!

juf Nicole

Maria M zei

Weer een blok minder,en dat Siel zich weer wat beter voelt,is het belangrijkste, dat ze met de zusjes kan genieten van die vrije week,dat is toppie.
Groetjes aan allemaal!

Anoniem zei

Hallo allemaal, wij zijn blij voor jullie dat alles goed verloopt en dat Siel nu met haar zussen en mama en papa kan genieten van een weekske vakantie. Lieve groetjes van de ganse familie, Lucia.

Anoniem zei

dag siel
geniet maar eens goe van deze week vakantie,en nog eens proficiat voor het goede rapport dat je hebt gehaald en de zusjes ook
hoe ver staat papa al met de boomhut,het zal plezant worden als het klaar is
nog vele groetjes van ons
L+J=M+E!

Anoniem zei

Dag Siel,

Ik kan het niet nalaten om 's avonds voor het slapen gaan toch nog even te gaan "piepen" op Siel's blog. Er is geen nieuws en dat vind ik zéér goed. Dat betekent dat de vakantie en het samen thuis zijn heel goed meevalt. En je bent nog een tijdje thuis, geniet er samen maar van. Verdere berichtgeving hoeft echt niet maar als jij of je familie iets te vertellen hebt laat het zeker weten.

Halloweengroetjes.

Erik Dries.