zondag 4 november 2007

Terug van weggeweest

Een paar dagen Oostende hebben ons goed gedaan. Iets wat bij Siel al héél lang op haar verlanglijstje stond. Samen uitwaaien.
Bedankt Erwin en Karin, jullie appartement is geweldig!
www.domeinbeverdonk.be.


(Klik op de foto's)


Kusjesdag!

Een ster aan de hemel!

Wat vinden jullie van ons zandkasteel?

Kijk een krab!

Via de mond van het monster naar binnen, griezelig. Halloween in Oostende.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo, wat een leuke foto's van de kinderen. Het zal voor iedereen wel deugd hebben gedaan om eens een paar dagen van de dagelijkse sleur weg te kunnen zijn. Hopelijk zijn de baterijen weer goed opgeladen en kunnen jullie morgen aan een nieuwe,werk-en schoolweek beginnen. Groetjes van ons allemaal, Lucia.

Janne zei

Hoi allevijf,

Je ziet het alvast aan Talle, Siel en Rune hoe jullie er van genoten hebben. Dat was een heel goed idee!En ik denk dat het weer nog best meegevallen is. Vol goede moed weer verder!
Veel groetjes van ons allevier

Anoniem zei

Dag allemaal,
wat een knappe foto's zeg! En Siel, jij stràààlt op elke foto; de koningin van Retie in de koningin der badsteden. Er eens echt tussenuit, dat moet jullie goed gedaan hebben! Ik vermoed dat de frisse zeewind jullie nieuwe energie heeft gegeven om de komende weken weer vertrouwvol aan te vatten! Morgen komt juf Joke je weeral wat slimmer maken, Siel, en de tijd zonder haar willen wij je weer héél graag zien verschijnen op ons laptopje! We verwachten je! Tot morgen!
Veel groetjes,
juf Gerd

Anoniem zei

Hoi,Siel

Het was zeker leuk in Oostende, als ik naar de foto's kijk. En je had ook wel geluk met het weer. Hopelijk kan je er nu weer volop tegenaan.
Groetjes,
Joke Maes