maandag 18 februari 2008

Hoi blog lezers

De computer is niet mijn beste vriend maar wel een intressant ding als je niet kan slapen bijvoorbeeld(zou Diane al slapen).
Mar-10 zegt dat ik moet opstaan als ik niet kan slapen vandaar deze brief.
Als ik terug denk aan de periode waar we begonnen zijn en waar we nu staan, 't is niet te geloven wat voor een strijd er moet geleverd worden, moeilijk(ne...pas)te beschrijven.
Maar we zijn er bijna, nog één(chemo)beklimming meisje. Het is wel een stijle en een lange, zoals de Mont Ventoux.
Maar als je een lange beklimming doet krijg je ook een lange afdaling met alleen maar vervelende bochten , maar dat is te doen hè Siel.
Ik vind dat je dat tot hier toe al geweldig gedaan hebt Siel dus gaan we de finale ook wel goed doen. Ik zal je wel mee naar boven duwen.
En hoe zit het eigelijk op de tribune laat eens iets horen, er is niet echt veel lawaai vinden wij hè Siel.
Bij zo'n beklimming heb je supporters nodig (dat helpt) dan is de helling veel minder stijl.
Vanmidag word het startschot gegeven.
Kijk eens aan al zo'n lange brief geschreven, ik verschiet van mezelf nu nog de juiste vakjes aan klikken en ge kunt het lezen als ge wilt.

Groetjes van de papa en komaan é Siel

14 opmerkingen:

Elly S zei

Joehoe joehoe, ik maak lawaai en supporter aan de voet van de berg terwijl jij die beklimt Siel. Go for it!

Anoniem zei

Wij blijven met zen allen supporteren voor Siel. En een straffe meid als ze is zal ze de eindstreep halen, daar zijn wij van overtuigd.
Ga ervoor Siel !! Samen met Talle, kom op meisjes ...

Wij blijven aan jullie denken en de kaarsjes gaan er weer vandoor vliegen, branden zullen ze ...

Heel veel sterkte tijdens dit laatste gevecht !!!!

Fam Hermans (Jens)

Anoniem zei

Hallo,Hallo

Wat zullen we veel lawaai maken als Siel aan de Top van de Mont Ventoux verschijnt en tijdens de beklimming, schreeuwen we ze naar boven .Je gaat het waar maken meisje, met de steun van diegene die je het allerliefst zijn, op de eerste plaats je ouders en je zussen, je ganse familie en de vele mensen die van op afstand met je meeleven moet en zal je ook deze wedstrijd winnen.Ga ervoor Siel je kan het, wij wensen je in ieder geval veel sterkte en blijven voor je duimen.

Christel

ELS zei

Hier nog wat supporters....hoor je ons roepen en schreeuwen: Komaan Siel, nog een laatste keer al je inspanningen bovenhalen!!! Je kunt het!!! En wij zullen blijven supporteren tijdens het hele parcours...tot de eindstreep bereikt is!!! Ga ervoor meisje! Samen met papa, mama en de zusjes!
De groene trui heb je al...nu de gele nog want voor ons ben jij veel straffer als Tom Boonen....
Succes!
Els, Erik, Ynias en Caro

Maria M zei

Wij supporteren hier ook,en ook branden, de kaarsjes weer!
Dag allemaal!

Anoniem zei

Jawel Siel, we zijn er nog!
We blijven supporteren!
De laatste beklimming! Je kan het zeker. Al onze kleuters roepen mee! Vooruit Siel, nog even doorbijten. Het zal wel moeilijk worden, maar je hebt al laten zien wat een sterke meid je bent. Volgende week komt Talle helpen. Met 2 zijn jullie nog sterker.
Wij geloven in je!
Vooruit Siel!
Nog even doorbijten! Ga ervoor!

Groetjes

juf Ingrid

Anoniem zei

Helaba,

Gij dacht toch niet dat we jullie vergeten waren? De kaarsjes branden (ook voor Mats en zijn familie) De duimen zijn al een heel weekend aan't opwarmen en in gedachten zitten we mee in ghb bij Siel op de kamer.
We zijn wel onder de indruk van de zware strijd die Siel al heeft moeten leveren... Inderdaad, daar zijn we eventjes stil van geweest. Siel, je bent een sterke madam en je hebt al veel watertjes doorzwommen en telkens heb je alle hindernissen met glans overwonnen! Als je bij elke hindernis een medaille had gekregen, dan zou je medaillekast nu al te klein zijn. SuperSiel! En de Grootste trofee komt eraan, de Hoofdprijs. Siel, je bent niet alleen om voor deze prijs te strijden. Je hebt een heel team achter je dat ALLES voor je doet. Talle komt meevechten, Rune zit op de eerste rij om te supporteren, jouw papa is de beste coach van de wereld en jouw mama is er altijd en overal ook als je ze niet ziet, geloof me maar , ze is er. Zij zal je op de voet volgen en heel nauwgezet al je medicatie controleren, ja zij is je personel assistent die je dag en nacht bijstaat. En dan heb je Voke en Moeke nog die de handen uit de mouwen steken om te helpen waar kan.
Met zo'n dreamteam kan het niet anders dan dat jij binnenkort naar huis komt met de mooiste en grootste trofee!
Weg met die stomme kankercellen! De vuilbak ermee in en het deksel goed vast. Talle, laat dat beenmerg maar komen! Oh, wat zullen we allemaal tevreden zijn als die laatste beklimming van de Mont Ventoux erop zit.
Go, Siel, so!!!! Go, dreamteam, go!!!

Lien, Ward, Ann en Paul

Anoniem zei

Heel veel succes allemaal!
Ook wij schreeuwen mee.

liefs,

de buren op 66

Anoniem zei

Dag Siel en cie,

Doorzetten, doorgaan, je zal de overwinning behalen. Als je zo'n team achter je hebt, met zoveel liefde omringd bent en zoveel supporters krijgt, moet en zal je de eerst plaats halen! Op naar de overwinning! Wij hebben alvast onze plaats dichtbij het podium gereserveerd zodat we je luid kunnen toejuichen! GO GO GO!!!!!!

Anoniem zei

Go Go Go he meisje, ik wil zeker ook supporteren voor jou hoor Sieltje , en ja samen met je zus Talle moet je er zeker nog eens extra tegen aan gaan hoor meisje .
Ik zit ook vanop de eerste rij om te supporteren voor jou , en jou familie Siel .
Zodus go for it!!!
En veel sterkte voor gans de familie

Janne zei

Dag Siel,

Wij zijn er ook hoor! Je zal ons vast en zeker horen!!
Jij en je zus gaan dat fantastisch doen. En je hebt gelijk, dat je ons aanport om te supporteren, want dat kan je best gebruiken.
De kaars staat klaar (een hele dikke!), nu gaan we alvast onze stemmen smeren.
Groetjes
Janne, Laurien, Krista en Patrick

Anoniem zei

toi toi toi Siel!!

het was super toen je bij ons op school was!!We duimen voor jou!
En de kaarsjes branden, bij ons,
en ook bij moeke en vake!!


Kom op Siel en co!!!


heel veel duimen en heel veel kaarsjes en veel wensen toegewenst!!

je klasgenootje wiesje
toi toi toi siel en co!!

Anoniem zei

Dag allemaal,

Een gepaste vergelijking, Dirk. De Mont Ventoux is een grillige berg waar je niet zomaar zonder slag of stoot opgeraakt. Onderweg kan het bliksemen, donderen, sneeuwen, regenen of bloedheet zijn. En zelfs als je de top bereikt hebt moet je ervoor zorgen dat je niet onderuit gaat in de afdaling. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar ik ben er rotsvast van overtuigd dat Siel het gaat kunnen, samen met jullie hulp. En wat ons betreft, we zitten in tijd en afstand ver van het gebeuren, maar in onze gedachten staan we ons schor te schreeuwen aan de kant en lopen we zelfs de berg op om mee te duwen. Jullie gaan lukken. De weg zal zwaar zijn, maar jullie gaan lukken.

Erik Dries en familie.

Diane zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.