zondag 21 december 2008

Villa pardoes kiekjes 2007!


Het villa pardoes kenmerk!!












De inkom bestaat uit een berg vol beton beeltjes.








Siel opent de deur van haar 1001 nacht thema huisje!











In de keuken hangt een groot bord dat ons verwelkomt!








DE SOFA waar Siel véél tijd op door brengt!









HET bed van Siel!













Siel en zusjes mogen meerijden in de koets van de ijsprinses.





Samen knutselen met alle villa bewoners.






Voor we naar villa pardoes vertrokken had Siel zich bij het koken verbrand. Je ziet op de foto's de brandwonde op haar bovenlip.
Het was er schitterend maar van korte duur. Het zou DE vakantie van Siel zijn. Omdat de vakantie voor Siel afgebroken werd door koorts, hebben we van Villa pardoes een uitnodiging gehad om terug te komen op 9 mei 2008.
De dag dat Siel gecremeerd is.

Villa Pardoes een prachtig initiatief!!
U kan meer lezen op www.villapardoes.nl

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi,

bedankt dat je de mooie foto's met ons wil delen. Met een dubbel gevoel geniet ik ervan om Siel nog eens terug te zijn.

Voor Siel, volgens de weerberichten zullen er vanaf Kerstmis minder regenwolken aan de hemel staan, misschien kan je dan jouw sterretje extra laten schitteren in deze moeilijke dagen voor jullie gezinnetje en voor alle anderen die aan jou denken.

De beste wensen van juf Anja

Anoniem zei

Dag Siel,

het is zoals juf Anja zegt. Heel vaak is wat ik doe zo dubbel. Er is de inzet en het genieten. Langs de andere kant zijn er de herinneringen aan jouw sterke uitstraling, je ongelooflijk doorzettingsvermogen en je lieve lach op je gezicht die we moeten missen.

Heel graag doen we iets voor jou, je gezin en familie en alle mensen die de moeilijke weg moeten gaan met een ernstig ziek kind. Zo komt het dat wij onlangs met onze klas meegedaan hebben aan een actie ten voordele van Villa Pardoes! We maakten met z'n allen een tekening en deden zo mee aan de wereldrecordpoging om de langste tekening van de wereld te maken! Dit wordt georganiseerd door Bruynzeel-sakura. Indien ze 5 km tekening bijeen krijgen, betalen zij de opknapbeurt van één van de vakantiehuisjes van Villa Pardoes. Zou het het al gelukt zijn?!? Natuurlijk!! Dankzij de inzet van onze trapop-ers en héél veel andere Nederlandse en Vlaamse tekenaars. Ik weet zeker dat jij dit geweldig vindt. Als ik zie op de foto hoe jij ligt te pronken op je sofa! Helaas was jouw verblijf daar veel te kort.

Beste lezers,
de actie loopt nog altijd verder. Google naar "de langste tekening van de wereld" en jij (je kinderen) kan ook nog altijd een tekening insturen! Een tweede vakantiehuisje in een nieuw kleedje zou fantastisch zijn!!

Martine en Dirk,
hartelijk dank dat je ons laat "meegenieten" van die prachtige foto's. Het houdt Siel dicht bij alle mensen die haar zo graag zien!

Liefs,
juf Gerd

Maria M zei

Adembenemend,zijn de foto's!
Dag allemaal.

Anoniem zei

zonder woorden ...

Anoniem zei

Dag Martine en Dirk,

Wat een prachtige foto's, en dan het liedje... ZOOOO MOOI!!!
Ik hoop dat jullie beiden heel vaak moed en sterkte kunnen putten uit dit nummer van Marco Borsato.. net dat het geschreven is door Siel voor jullie! Ik werd er een beetje triest van, maar tegelijk vulde het mijn hart met dankbaarheid en veel energie, omdat ik echt geloof dat Siel jullie, en allen die daar nood aan hebben, heel nabij is.


Dag Siel,

In al de kaarsen die met Kerstmis op de tafel zullen branden, zullen we jouw licht zien.. laat deze kaarsen af en toe wat flikkeren, dan zien we dat jij er ook bent!

Groetjes,
Greet V.

Maria M zei

Ben nog eens komen lezen,en vooral luisteren naar :
Marco Borsato,met het heel mooie :

(Doe wat je altijd deed)

Dag allemaal op de Hodonk!